Een basis van eigen bodem

In de lente- en zomermaand staat de tuin vol in bloei en kan iedereen komen genieten van de volledig verzorgde, uitgebreide proeverij van planten, bloemen en kruiden uit de tuin. Twee personen plukken tot hun vingers groen zien en dit vormt de basis voor de verse sappen en gerechten die met aandacht worden bereid tot een voedzame en heerlijke lunch.

Programma

Bij aankomst ontvangt iedereen een drankje met een amuse. Aansluitend nemen we gezamenlijk plaats aan tafel (max. 24 personen) en volgt een verrassende proeverij van vers geplukte, zelfbereide voedzame planten, bloemen en kruiden en Natuurlijke sappen zonder kunstmatige suikers.

Na de lunch neemt Gonny de liefhebbers mee voor een rondleiding door de tuin, waarbij ze met veel kennis en trots vertelt over de werking en smaak van de vele eetbare planten, kruiden en zelfs het onkruid. Dan is het tijd voor koffie, thee met zelfgemaakte likeur. 

Het totale programma duurt zo’n drie uur en kost € 32,50 per persoon.

Wil je liever op een ander moment genieten van een wilde planten- en kruidenlunch? Of weten wat Gonny nog meer van je kan doen? Neem contact met haar op!

.

Reserveren

Reserveer hier vast je plek voor de wilde planten- en kruidenlunch.